Mobile menu

Personvernerklæring

Til Henne bruker sporing og analyseverktøy på sine nettsider. Dersom du er medlem i vår kundeklubb lagrer vi også informasjon om deg i vårt medlemsregister. Detaljert informasjon om dette finner du nedenfor.

Personvern for anonyme besøkende

Som anonym besøkende på våre nettsider skal du vite at vi ikke samler inn informasjon om deg, og vi bruker sporing kun for analyse og delingsformål slik som angitt nedenfor.

Medlemsinformasjon

Informasjonen Til Henne trenger som ledd i medlemskapet er: navn, adresse, mobil/ telefon, e-post. Det er valgfritt å oppgi fødselsdato, noen av våre butikker bruker dette for å sende fødselsdagshilsener. Denne informasjonen deler vi ikke med andre. Det er viktig at du som logger inn bruker et personlig passord for å beskytte informasjon om deg selv. Passordet ditt lagres kryptert, det er ikke mulig for noen å lese det (om du selv har glemt kan du be om et nytt på innloggingssiden).

Ansvar

Trimar Retail AS er databehandlingsansvarlig. Firmaet dFox AS er databehandler. Se "Kontakt oss"-fanen for kontaktinformasjon.

Google analytics

På tilhenne.no er det sporing av trafikk ved hjelp av Google Analytics. Vi kobler ikke informasjon fra denne sporingen til tredjeparts-systemer, og sporingskapslene kan ikke brukes til å identifisere deg. Vi viser til hva Google sier om vår måte å benytte Analytics på:

I Google Analytics brukes det hovedsakelig informasjonskapsler fra førstetilbyder i rapporteringen av brukerinteraksjoner på nettsteder for kunder som bruker Google Analytics. Brukerne kan deaktivere informasjonskapsler eller slette hver enkelt informasjonskapsel. Finn ut mer

I tillegg støtter Google Analytics et valgfritt tillegg for nettlesere som fører til at måling via Google Analytics deaktiveres på alle nettstedene brukeren besøker, når tillegget er aktivert. Merk at bare Google Analytics-måling deaktiveres med dette tillegget.

Vi har for øyeblikket ingen Facebook-elementer eller andre tillegg fra sosiale medier på tilhenne.no, dette betyr at disse mediene ikke kan spore din bruk tilhenne.no via nettleseren. Om vi skulle velge å innføre slike elementer vil du som besøkende få mulighet til å velge bort sporingen.

Merk at programvare (Apper) du har installert på maskinen/enheten du bruker kan spore din bruk uavhengig av våre innstillinger.